Het belang van een goede sportbeha

Het dragen van een goede sportbeha is van essentieel belang bij het sporten. Het voorkomt namelijk dat borsten overmatig belast worden tijdens lichamelijke inspanningen. Het beschermt de borsten en kan zelfs het uitzakken op langere termijn met 50% reduceren. Er bestaat een brede range sportbeha’s en tops, verkrijgbaar in cupmaat A tot en met G en uitgevoerd in materialen met bijzondere eigenschappen.

Beha’s die bovendien niet alleen tijdens sporten, maar ook in het dagelijks leven, zeer comfortabel zijn. Bovendien ook geschikt om na operationele en/of cosmetische ingrepen te dragen. De sportbeha: geen wondermiddel, wel een essentieel hulpmiddel.

Lichamelijke inspanning:

Een sportbeha is bovendien ideaal om dagelijks te dragen. Bijvoorbeeld voor vrouwen met beroepen waarbij veel lichamelijke inspanning worden verricht. Denk onder meer aan medewerkers in de gezondheidszorg, vrouwen die veel staan of dezelfde bewegingen maken tijdens het werk.

Lichaamshouding:

Kortom: het dragen van een goede sportbeha, is van essentieel belang. Hoe steviger de huid blijft, hoe mooier de borsten eruit blijven zien. Trainen van borst- en rugspieren en een goede lichaamshouding, draagt bij aan de manier waarop een vrouw haar borsten draagt. Een goed, passende beha speelt daarbij een hoofdrol.

Onze collectie: